AKTUELLT

 

Sommaren innebär semester för många och det kan vara svårare att få tag på rätt personer för dig som har frågor om din ansökan/antagning till gymnasiet. Vi har samlat vanliga frågor och information om kontaktuppgifter på en särskild sida - Sommar, bra att veta - som du hittar i menyn till vänster.

Omvalsperioden är slut - snart kommer antagningsbeskedet!


28 juni klockan 13.00 kommer det slutliga antagningsbeskedet
att visas i Indra. Då kan du logga in och se beskedet. Det skickas inte något antagningsbesked med posten.

Möjligheten för dig att själv göra ändringar i din ansökan har stängt. Om du trots allt vill ändra i din ansökan måste SYV hjälpa dig och det är några saker du måste tänka på:

  • Det allra viktigaste att känna till är att ändringar som görs i ansökan nu innebär att hela din ansökan anses som sent inkommen. Det innebär att du hamnar sist i kön på samtliga val – även de val du inte ändrar. Det är därför viktigt att du är helt säker på att du vill ändra i ansökan!

  • Din SYV hjälper dig att göra det sena omvalet men kommer inte att registrera det i Indra förrän efter att slutantagningen är klar den 28 juni. Innan dess syns alltså inte ändringarna i din ansökan när du loggar in i Indra.

  • Sena omval hanteras inte förrän i reservantagningen så du får vänta tills augusti på ett antagningsbesked.


Hjälp till Indra

Under rubriken Sökande finns en länk till Indras inloggningssida och även till information om hur du söker fram och lägger till utbildningar. Titta gärna på de filmer vi spelat in!

 

Störningar i Indra

Vissa användare upplever problem med Indra när de använder Internet Explorer. Skulle detta hända dig, försök med en annan webläsare.

Då och då görs uppdatering av Indra för att rätta till fel och för att implementera nya funktioner. Vid uppdateringen kan kortvariga störningar uppstå. Kan du inte logga in, vänta en stund och prova igen.

Uppdateringar i Indra

  • 7 augusti, klockan 9-12
  • 28 augusti, klockan 9-12

Publicerat 2017-06-21


Öppet hus
Till valsidan

 
 

Antagning Fyrbodal, Box 305, 451 18 Uddevalla Besöksadress: Museigatan 2, (Riverside) Uddevalla
E-post: antagning@fyrbodal.se Telefon: 0522-44 08 30, 44 08 50, 44 08 70 Fax: 0522-145 54