AKTUELLT

 

Sommaren innebär semester för många och det kan vara svårare att få tag på rätt personer för dig som har frågor om din ansökan/antagning till gymnasiet. Vi har samlat vanliga frågor och information om kontaktuppgifter på en särskild sida - Sommar, bra att veta - som du hittar i menyn till vänster.

Den slutliga antagningen är klar!


Sista dag att svara om du vill ha platsen eller inte var 14 juli klockan 12.00. Indra är nu stängt för elevinloggning under några veckor. Missade du att svara har du en sista chans att svara under perioden
1 augusti klockan 8.00 - 3 augusti klockan 16.00.

Läs alternativen noga så att ditt svar blir korrekt. Du kanske blivit antagen på val 2 och är reserv på val 1. Fundera då på hur du vill göra - vill du fortfarande hellre komma in på val 1 ska du välja "Tacka ja" på val 2 och "Stå kvar" på val 1. Finns det en plats för dig på val 1 i reservantagningen kommer du att bli antagen till val 1 och din plats på val 2 stryks.

Vad betyder det som står på antagningsbeskedet? Läs här!PDF (pdf, 335.6 kB)

Har du inte kommit in på något av dina val, till exempel för att du är obehörig, kommer personal vid Introduktionsprogrammet att kontakta dig för att planera hur du ska gå vidare.

Om du blivit behörig i sommarskola, om du gjort ett sent omval och/eller om du är andrahandsmottagen kommer din ansökan att prövas först i reservantagningen och du kan se ditt besked i Indra 9 augusti.Hjälp till Indra

Under rubriken Sökande finns en länk till Indras inloggningssida och även till information om hur du söker fram och lägger till utbildningar. Titta gärna på de filmer vi spelat in!

 

Störningar i Indra

Vissa användare upplever problem med Indra när de använder Internet Explorer. Skulle detta hända dig, försök med en annan webläsare.

Då och då görs uppdatering av Indra för att rätta till fel och för att implementera nya funktioner. Vid uppdateringen kan kortvariga störningar uppstå. Kan du inte logga in, vänta en stund och prova igen.

Uppdateringar i Indra

  • 23 augusti, förmiddag (extra uppdatering)
  • 28 augusti, klockan 9-12

Publicerat 2017-08-17


Öppet hus
Till valsidan

 
 

Antagning Fyrbodal, Box 305, 451 18 Uddevalla Besöksadress: Museigatan 2, (Riverside) Uddevalla
E-post: antagning@fyrbodal.se Telefon: 0522-44 08 30, 44 08 50, 44 08 70 Fax: 0522-145 54