PROGRAM SOM INTE STARTAR HÖSTEN 2017

Skolorna har innan ansökningsperioden öppnade den 13 december 2016 angett de program och inriktningar de avsett att starta hösten 2017.

Efter detta datum kan förändringar ske. När Antagning Fyrbodal får besked om program eller inriktningar som inte startar lägger vi ut information om dessa här.

Om du har ett val till ett program eller inriktning som inte kommer att starta informeras du via ett automatgenererat mejl från Indra. Antagning Fyrbodal meddelar alla studie- och yrkesvägledare samt berört antagningskansli för eventuella sökande som är folkbokförda utanför vårt område.

Nedan listas de program/inriktningar som huvudman, efter ansökningsperiodens start, beslutat att inte starta. Utbildningar i fet stil har meddelats efter att omvalsperioden startade 6 april.

Tanums gymnasieskola

• 2017-06-26 beslutade Barn- och utbildningsnämndens presidium att inte anta elever till Tanums gymnasieskola hösten 2017.

Drottning Blankas gymnasieskola, Trollhättan

• Samhällsvetenskapsprogrammet, inriktning Samhällsvetenskap.

Plusgymnasiet, Uddevalla

• Estetiska programmet - inriktningar Estetik och media samt Musik

Gullmarsgymnasiet, Lysekil

• Handels- och administrationsprogrammet - inriktning Handel och sevice, lärling
  • Vård- och omsorgsprogrammet, lärling

Strömstad gymnasieskola

• Hantverksprogrammet - inriktning Frisör, läring. Meddelat efter att omvalsperioden stängt.
  • Naturvetenskapsprogrammet - inriktning Naturvetenskap och samhälle (inriktning Naturvetenskap startar dock).
  • Samhällsvetenskapsprogrammet - inriktning Samhällsvetenskap (inriktning Beteendevetenskap startar dock).
  • Fordons- och transportprogrammet - inriktning Lastbil och mobila maskiner, lärling.
  • Fordons- och transportprogrammet - inriktning Godshantering, lärling.
  • Fordons- och transportprogrammet - inriktning Transport, lärling.
  • Hantverksprogrammet, övriga hantverk - inriktning Hudvård, lärling.
  • Hantverksprogrammet, övriga hantverk - inriktning Hår- och makeupstylist, lärling.
  • VVS- och fastighetsprogrammet - inriktning Kyl- och värmepumpsteknik, lärling.
  • VVS- och fastighetsprogrammet - inriktning VVS, lärling.
  • VVS- och fastighetsprogrammet - inriktning Fastighet, lärling.

Uddevalla Gymnasieskola

Margeretegärde

• Naturbruksprogrammet - inriktning Skog, lärling.
  • Naturbruksprogrammet - inriktning Lantbruk, lärling.
  • Hotell- och turismprogrammet - inriktning Turism och resor, lärling.

Agneberg

• Hotell- och turismprogrammet - inriktning Turism och resor, lärling.

Dahlstiernska gymnasiet, Mellerud

• Hantverksprogrammet - inriktning Finsnickeri, lärling.
  • Fordons- och transportprogrammet - inriktning Transport, lärling.
  • Handels- och administrationsprogrammet - inriktning Administration och service, lärling.
  • Industritekniska programmet - inriktning Processteknik, lärling.

Fridagymnasiet, Vänersborg

• Humanistiska programmet.

Utsikten Dals-Eds gymnasium

• Naturbruksprogrammet - inriktning Trädgård, lärling.

Processtekniska gymnasiet, Munkedal

• Introduktionsprogrammet IMPROIN - programinriktat indiviuellt val mot Industriprogrammet.

Kunskapens hus, Munkedal

• Vård- och omsorgsprogrammet.
  • Introduktionsprogrammet IMPROVO - programinriktat indiviuellt val mot Vård- och omsorgsprgrammet.
  • Bygg- och anläggningsprogrammet.

Uppdaterat 2017-04-20